Nikola Milanov

Никола

фотограф, софтуерен инженер

E-mail: nikola@nid.bg

Повече за NID Photography

Всеки има нужда от фотограф, на който да се довери. Ето защо ние от NID Photography правим нещата по-различно. Нашият екип от професионалисти се стреми да превърне всеки един кадър в нещо специално и всяка една фотосесия в истинска приказка. Не се задоволяваме с обикновено правене на снимки – ние разказваме истории.

Вашето събитие няма да бъде просто поредица от кадри, а една река от преливащи се спомени. От сватби до семейни портрети, от фирмени събития до детска фотография, от абитуриентски празници до щури партита, ние ще превърнем събитието Ви в приказка от уловени моменти.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС?

Ние Ви даваме:

  • Цялостен дизайн на фотосесията
  • Множество заснети кадри и страхотни снимки
  • Професионална обработка на суровите кадри
  • Гъвкаво работно време за всяко събитие
  • Различни пакети и цени, спрямо Вашите нужди
  • Фотографско око за перфектно позициониране

Професионална техника

Използваме професионална фотографска техника от най-големия производител в бранша – Canon. Към нея имаме и широк набор от обективи, светкавици и други фотографски принадлежности.

Една снимка обаче не зависи само от инструмента, с който е заснета, а и от окото на фотографа. А това, където другите фотографи считат за бонус, ние смятаме за задължително – втори фотограф на събитието. Така може да сте сигурни, че получавате най-добрите кадри. А за нашето умение в улавянето на точния момент можете да се убедите от разнообразното ни портфолио.

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ